Clicky

Over ons - Staalkaart.nl

Over ons

Hallo, wat leuk dat jij een kijkje komt nemen op deze website. Ik (Lisanne) ben een Amersfoortse kunstenaar. Niet gek ook dat je op deze website alles leest over kunst. Ik heb geprobeerd een mooie combinatie te maken tussen algemene informatie over kunst en de kunstwereld in Amersfoort. De informatie die je hier leest, is voornamelijk bestemd voor de beginnende kunstenaars uit Amersfoort en omstreken. Ik weet namelijk als geen ander hoe lastig het is om voet aan de grond te krijgen in de kunstwereld. Met behulp van deze website probeer ik, samen met mijn team, jou hier een handje bij te helpen!

Naast informatie lees je op deze website ook over onze diensten en aanverwante diensten. Wij richten ons namelijk niet alleen tot het informeren van (beginnende) kunstenaars uit Amersfoort. Het is ons doel om Amersfoort weer op de Nederlandse kunstkaart te zetten. En dit kan natuurlijk niet wanneer de lokale kunstenaars niet of nauwelijks bekend zijn. Daarom kunnen wij van alles voor jou betekenen. Zo kunnen wij een doorverwijzing plaatsen naar jouw site, zodat jij beter vindbaar wordt. Daarnaast kunnen wij jouw helpen met het adverteren in gedrukte media. Ook voor social media marketing ben je hier echter aan het juiste adres. Tot slot kunnen wij jou ook nog van dienst zijn met een webdesign en het plaatsen van banners/advertenties op verschillende websites.

Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, ben ik zelf een kunstenaar. Al op kleine leeftijd ontdekte ik mijn creatieve geest en deze heb ik direct omarmd. Omdat de kunstwereld betrekkelijk groot is, heb ik voor deze website een team om mij heen gebouwd. Uiteraard bestaat dit team alleen uit mensen met een passie voor kunst. Ook zitten er enkele Amersfoortse kunstenaars in die wij van dienst zijn geweest. Zij waren voorheen nooit bekend en kenden een zwaar bestaan, maar dit is nu totaal anders. Wil jij ook een beroep doen op onze diensten? Of heb je nog bepaalde vragen over kunst in het algemeen of kunt(enaars) in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Ik en mijn team staan jou maar wat graag te woord!