Clicky

Diensten - Staalkaart.nl

Diensten

Op deze site heb jij al het nodige kunnen lezen over kunst in Amersfoort. Ook heb je al de nodige algemene informatie over kunst gehad. Je kunt hier echter niet alleen terecht voor het vinden van informatie. Wij kunnen jou als (beginnend) kunstenaar namelijk ook op weg helpen. Daarvoor kun je een beroep doen op onze diensten. Deze diensten zijn voornamelijk bedoeld om als (beginnend) kunstenaar meer bekendheid te verwerven. In onderstaande tekst behandelen wij onze belangrijkste drie diensten.

Doorverwijzingen voor lokale kunstenaars in Amersfoort

De kans is groot dat jij als lokale kunstenaar in Amersfoort een eigen website hebt. Tegenwoordig is dit namelijk onmisbaar. Op jouw site kun jij niet alleen informatie geven over jezelf, maar je kunt websitebezoekers ook laten zien wat jij in je mars hebt. Probleem is alleen dat de websites van veel (beginnende) kunstenaars nog niet heel veel bezoekers trekken. Wil jij meer bezoekers trekken? Dan kunnen wij een link naar jouw website op onze site plaatsen. Dit is gratis en kan zeker succesvol zijn. Hoe meer verwijzingen naar jouw websites er op andere sites geplaatst worden, des te hoger scoor jij in zoekmachines.

Adverteren

Als lokale kunstenaar in Amersfoort is het van belang om zo nu en dan te adverteren. Wanneer jij regelmatig adverteert, raak je steeds meer bekend in de omgeving. Dit heeft natuurlijk een positief effect. Wanneer jij minder bekend bent, is de kans dat je werken verkoopt natuurlijk ook een stuk kleiner. Heb je niet veel te besteden? Begin dan gewoon met een kleine advertentie in een weekblaadje of iets dergelijks. Heb jij geen idee hoe of waar je moet adverteren? Dan kun je een beroep op ons doen. Wij hebben namelijk ruime ervaring voor wat betreft het adverteren op verschillende manieren. Wij garanderen jou dan ook dat jouw advertentiecampagne een succes wordt wanneer je ons inschakelt!

Social media marketing

Naast adverteren in gedrukte media kun jij tegenwoordig ook adverteren via social media. Facebook wordt het vaakst gebruikt voor social media marketing. Echter is het vrij complex om te adverteren via dit sociale medium. Wil jij dit als kunstenaar toch? Dan kunnen wij jou hierbij helpen. Wij weten namelijk precies hoe wij een Facebookadvertentie in elkaar moeten zetten. Uiteraard stellen wij de advertentie volledig in samenspraak met jou op. Zo voelt het toch nog als je ‘eigen’ advertentie.