Clicky

Aanverwante diensten - Staalkaart.nl

Aanverwante diensten

Op onze dienstenpagina las je al dat wij jou niet alleen voorzien van algemene informatie over kunst en kunst in Amersfoort. Zo kunnen wij jou ook helpen om meer bekendheid te genereren als (beginnend) kunstenaar. Dit kan onder meer door de link naar jouw site achter te laten op deze site, voor de juiste advertentieaanpak te kiezen en door social media in te zetten voor marketingdoeleinden. Dit is echter niet het enige wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt bij ons namelijk ook nog terecht voor een aantal aanverwante diensten. Hieronder lichten wij onze drie aanverwante diensten uit.

Webdesign voor leden

De meeste kunstenaars hebben tegenwoordig een website. Geldt dit niet voor jou? Dan moet je toch zeker eens overwegen om een website te beginnen. Je kunt een website namelijk zien als een online visitekaartje. Zo kunnen mensen via jouw site bijvoorbeeld met jou in contact komen. Daarnaast is het natuurlijk een ideale manier om iedereen te laten zien wat voor moois jij al hebt gemaakt gedurende je leven. Een website bouwen is echter niet voor iedereen weggelegd. Ben jij hier ook niet goed in? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Althans, wanneer je lid bent. Wij kunnen voor leden namelijk een webdesign ontwikkelen. Op deze manier weet jij zeker dat jouw site straks een professionele uitstraling heeft.

Advertenties en banners

Op het internet is tegenwoordig van alles mogelijk. Ook als beginnend kunstenaar biedt het internet jou veel mogelijkheden. Probleem is alleen dat veel kustenaars geen idee hebben hoe zij zichzelf via het internet kunnen promoten. Vaak beperken zij zich tot het plaatsen van berichtjes op Facebook. De kans dat je zo bekendheid genereert, is echter niet heel groot. Wil jij binnen de kortste keren bekend worden? Dan kun je een beroep op ons doen. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het plaatsen van advertenties en banners op andere websites. Op deze manier is de kans groot dat er steeds meer websitebezoekers naar jouw site komen. Uiteraard heb jij de kosten zelf volledig in de hand. Jij bepaalt het budget en ook wat er in de advertentie of banner komt. Wij zorgen er alleen voor dat deze op een geschikte website geplaatst wordt.